prej / potem A. A.

PREJ:

Bolj kot izgled, mi je pomembna funkcionalnost telesa, da bom z lahkoto sledila moji deklici. To je moja prva prioriteta. Kot drugo si pa res želim, da lahko s polno suverenostjo oblečem kako oprijeto majčko ali pajkice, sploh poleti, ko je vroče. Kljub temu, da se mi je pogled nase po porodu zelo spremenil in se imam tako rada in sem hvaležna, da je telo tukaj zame in da sem zdrava, si želim bit nazaj malo seksi (hihi) in da se ženska energija ne izgubi samo v materinstvu ampak, da se izrazi tudi čez fizično (žensko) telo.

Skratka, všeč mi je tvoj stil vadbe, ker je čuječ. počasen in ljubeč. Od ponedeljka do danes sem vsak dan potelovadila. Krasno mi je 🙂 veliko programov sem že probala, ampak tukaj mam pa občutek, da bom prišla do konca izziva, ker sploh nisem obremenjena glede vadbe, prehrane, mindseta. 

POTEM:

Navadila sem se, da si vzamem čas zase in za kratek cas odklopim vse okoli sebe in se priklopim na sebe. Vmes sem imela eno krizo, ko se ene 4 dni zapored nisem spravila telovadit, ker so mi bili dnevi tako naporni. Potem sem se pa samo spomnila, da NADALJUJEM. Ne pa da preneham … pa je nekako šlo 🙂
Vsec mi je, da so vadbe kratke. Prej sem ze preizkušala vadbene programe, pa nikoli nisem prišla “do konca”. Tukaj so bile pa vadbe tako kratke in sladke, da se mi ni zamerilo. Pa všeč mi je, ker je vadba počasna, sočutna, čuječa, ljubeča. Prav začutla sem svoje telo, kar mi ogromno pomeni. Potem celo bolj vidiš svojo lepoto.

Jem kar mi paše, kadar mi paše, koliko mi paše… Se nekako tukaj že prej nisem omejevala, pa se zdaj tudi ne. Mogoče bi lahko bila striktna bolj, ampak sem toliko dala čez tega štetja kalorij pa prepovedi, da sem si zdej preprosto dala svobodo… Ne spomnem se, kdaj sem se nazadnje prenajedla. To je tudi moja zmaga. Zdej sem začela s soku zelene zjutraj, pa mi noro paše.

Še naprej želim bit konsistentna z vadbo, prijazna s tempom, ki ga imam. Obljubila sem si, da če “dokončam” izziv, da si kupim komplet lepih pajkic in topa in mislim, da bom še dodatno motivacijo zdej dobila 🙂
S hrano pa imam koncno en pozitiven odnos z mindesetom, želim, da to ohranjam.