inbed ekipa

Klara Leben

USTANOVITELJICA INBED

Par let nazaj, z 12 kilogrami več, sem imela občutek, da nimam nadzora nad sabo, ko pride do hrane, glavni namen treningov pa je bil porabiti zaužite kalorije in utišati krivdo, ki jo je sabo prineslo prenajedanje.

Moja želja je, da te naučim kako lahko do najbolj fit verzije sebe prideš brez diet in z užitkom v gibanju. Naučeni smo, da je edina pot do spremembe mučna in polna restrikcije. Dovoli mi, da ti pokažem drugo pot.

Če te zanima več o moji zgodbi si jo lahko pogledaš

TEJA PRINAT

VODJA KOMUNIKACIJ

Kot skrbnica strank sem tvoja prva kontaktna točka v inbed. Moje delo vključuje odgovarjanje na tvoja vprašanja, reševanje morebitnih težav in zagotavljanje informacij o naših storitvah.

Cilj mojega dela je, da poskrbim, da je tvoja izkušnja z inbed čim bolj prijetna 🙂

EVA GUčEK

FIZIOTERAPEVTKA

V želji, da delim svoje znanje o pravilnem načinu gibanja se v inbed studiu srečaš z mano na uvodni uri. Naredim analizo tvoje drže, te naučim pravilnega vzorca dihanja med vadbo, kontrolirano izvedbo gibov in same aktivacije mišic.

S pridobljenim znanjem o svojem telesu boš vadbo na spletnem studiu izvajala še bolj kvalitetno in dovršeno.

PETRA LEBEN

ADMINISTRACIJA

Sem Klarina mlajša sestra in se skupaj vedno pošaliva, da se dopolnjujeva skozi nasprotja.

Pri inbed skrbim za administrativne operacije v ozadju in poskrbnim, da vse poteka čimbolj organizirano. Hkrati pa pomagam pri ustvarjanju vsebin za inbed družbena omrežja in tako aktiviram tudi ustvarjalni del sebe.

PS: Jaz sem tista, ki ti vsakič izda račune za inbed storitve (smeh)