prej / potem A. N.

PREJ:

Večino časa se ne počutim najbolje, ker vem, da bi lahko naredila več zase. Ponavadi me najbolj zmoti takrat, ko izbiram outfit za ven, ker se ne počutim prijetno v tesnih hlačah in krajših oblekicah. Vem, da moja samopodoba zelo vpliva na mojo samozavest in to si želim spremeniti.

Pridružila sem se, ker sem že nekaj časa vključena v inbed vadbo in mi je zelo zelo všeč, ampak vseeno nisem telovadila vsak dan, pa tudi v decembru sem bila veliko bolna in se nisem dovolj gibala, zdaj pa sem si rekla, da je to prava priložnost, da se dokažem sama sebi.

Ne obremenjujem se preveč s tem, kaj pojem, ampak so zato tudi rezultati takšni kot so, da velikokrat pojem preveč nezdrave hrane, ali pa ne pojem več manjših obrokov in potem, ker sem lačna lahko pojem več kot bi bilo potrebno.

POTEM:

Zelo sem navdušena, sploh zato ker nisem vložila toliko truda kot bi ga lahko, pa so rezultati res vidni vizualno in najbolj se pozna na mojem počutju. Zelo sem hvaležna, saj sem zaradi inbed spremenila način življenja.

Klaro spremljam že od samega začetka in preden je ustvarila Inbed studio sem izvajala treninge pri Melisi Wood Health, ampak me ni tako prepričala kot me je inbed. Tudi, če se mi kdaj ne ljubi, se vseeno potrudim gibati, saj vem, da se bom takoj po treningu počutila veliko boljše in bom s tem dobila motivacijo za naslednji dan.

Glede hrane sem se naučila to, da nobena hrana ni slaba, če jo uživam v mejah normale. Sama sem pred časom imela težave s sladkarijami, ki se jim nisem mogla upreti, ampak zdaj ker pojem zadosti ostalih hranil, ne čutim več takšne potrebe po sladkem. Najbolj pa bi rekla, da se je spremenil moj samogovor-100%. Tudi, ko se mi kdaj res ne ljubi gibat, si pač vzamem dan za počitek in se ne obtožujem zaradi tega.

Pridobila sem večjo povezanost s svojim telesom in spoštovanje do njega, vztrajnost pri vadbah, odločnost pri izbiri prehrane, mišično maso in boljše počutje v svoji koži.