prej / potem M. J.

PREJ:

Želim si dodelati rutino gibanja z vsakodnevno vadbo, pri kateri se mi čas ustavi in se ob tem posvetiti sebi, da se povežem s sabo in s svojimi mislimi. Pristop INBED studia je točno to, kar potrebujem in s čimer zelo resoniram. 

Počutim se dobro (ocena 3 od 5), a vseeno zelo obremenjeno zaradi svojega izgleda. Še bolj pa sedaj, ko se bliža sezona kajših oblačil in kopalk. Rada bi imela bolj ploski trebušček, čvrsto kožo na zadnjici in bokih. Konstantno se obremenjujem s svojo postavo, ki ima obline in tudi izberem raje oblačila, ki to skrijejo.

V stresnih časih večkrat posežem po “sladkem predalu” ter si s tem “privežem dušo”. S hitrim tempom življenja gredo te navade kar mimo mene in prehitro postane vse drugo prioriteta.

Obremenjujem se, kaj bodo rekli drugi, čeprav vem, kaj vse sem že dosegla v življenju. Družbeni ideali me preveč prevzamejo in prav tako pričakovanja družine.

POTEM:

Imam se za borko in se vedno poberem. (Vmes med tema dvema mesecema sem imela noro stresa v službi in se nato tudi nazaj pobrala zahvaljujoč temu programu in njegovim webinarjem ).

Danes izberem tudi oblačila, ki se prilegajo moji postavi in poudarijo moje obline. Te obline so moje in začela sem jih čutiti kot nekaj dobrega. Postala sem bolj čuječa v hrani. Na drugačen način sem začela čutiti svoje telo in ga razumeti. Našla sem tudi svojo rutino, ki mi ustreza, ki me napolni in je čisto moja.

Po treningu se dobro počutim, saj sem naredila nekaj zase in sebe postavila na prvo mesto tisti trenutek.

V hrani lahko uživam in če treniram, se počutim boljše po tem, ko pojem nekaj sladkega. Naučila sem se ceniti svoje telo, saj govori mojo zgodbo.