prej / potem T. B.

PREJ:

Začutila sem, da mi bo Klarina energija in inbed način vadbe koristil. Rada bi spet vpeljala redni trening v svoj vsakdan. Trenutno se ne počutim najbolje. Čutim, da sem izgubila stik s svojim telesom in da potrebujem nežno, a učinkovito gibanje, da se spet bolj vzljubim.

Moj donos do telesa in prehrane niha. Občutek imam, da se nikoli prav zares ne sprostim in se še vedno obremenjujem več, kot bi si želela. Želim se še bolj vzljubit in hkrati lepo skrbeti za svoje telo. 

Ko se pogledam v ogledalo naprej vidim “nepravilnostil”, nekaj več maščobe na trebuščku in stegnih, ki so moja šibka točka že vrsto let. Pomislim, kaj vse bi spremenila … Potem pa se opomnim, da je to moje telo in da je dalo skozi že dve nosečnosti in da sem lahko ponosna nanj. A kljub temu prevlada velikokrat tista slaba vest, da še vedno nisem tam, kjer bi si želela biti.

POTEM:

V zadnjih dveh mesecih sem se naučila o sebi to, da sem vedno začela pri zunanji preobrazbi, premalo pa sem dala poudarka na notranjost. V teoriji mi je sprejemanje sebe še kako jasno, v praksi je šlo kar mimo mene. Tokrat sem si res vzela čas za sprejemanje sebe, svojega trebuščka, notranjih stegen itd. To je super vpleteno v vadbe in nadvse koristno .

Ko sem prebrala odgovore za nazaj, sem začutila hkrati sočutje do sebe, hkrati pa veselje, saj sem v teh 2 mesecih prehodila pomembno pot. V meni je ogromno nove ljubezni do sebe, do mojega telesa, ki se je sprememenilo. Hkrati pa se je spremenilo moje zavedanje o njem. Vem da je to potovanje in vem, da je skrb za moje telo visoko na moji lestvici prioritet! Ker je s to fizično skrbjo povezano tudi moje mentalno zdravje. Absolutno čutim več lahkotnosti in več svobode. Danes še bolj treniram iz čistega užitka! Res sem vzljubila te vadbe in se jih veselim! So del moje jutranje rutine, ko me polni!

V teh dveh mesecih se je moj odnos do hrane spremenil, izboljšal in za seboj sem pustila kar nekaj stisk glede hrane! Čutim, kaj je v tej sezoni zame najbolj podporna hrana in temu sledim. Ne obremenjujem se z njo toliko kot sem se še 2 meseca nazaj. Hvaležna in ponosna sem nase!